How can we help you?

Ce se întâmplă când îmi șterg contul?

Last updated on October 15, 2023

Odată ce contul dvs. a fost șters, abonamentul dvs. va fi anulat și vă vom șterge toate datele de pe serverele noastre, inclusiv, dar fără a se limita la, linkurile, datele de trafic, pixelii și toate celelalte date asociate.

Did not answer your question?
Contact us